Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du omdeler breve og pakker i bil.

  • Viborg depot ligger på Gørtlervej 10, 8800 Viborg

  • Du arbejder i gennemsnit 15-21,5 timer om ugen, henover 2-3 dage om ugen

  • Mødetiden er kl. 05:15.

  • Timelønnen er 140,56 kr.

  • Derudover optjenes der en særlig opsparing (Fritvalgspulje) på 9 % af den ferieberettigede løn - som du kan få udbetalt
  • Arbejdsgiverbetalt pension på 12 % efter 2 måneders ansættelse - hvoraf de 10 % er arbejdsgiverbetalt og de 2 % er egenbetaling 
  • VUB bevis er ikke et krav men en fordel

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

 

Du har hvad der skal til

Det er et krav, at du har kørekort og at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som pakkeomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger. Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, så vi giver vores kunder den aftalte service og kvalitet.

 

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejdere.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

PN_DK_FINAL_SUBS_16x9_H264 from Jakob Engvall on Vimeo.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord.

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

By Viborg
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2024/81
Publiceret 30.05.2024
Sidste ansøgningsdag 19.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger