Bliv en del af fremtidens logistikvirksomhed i Norden

Er du en ildsjæl, der mestrer at kommunikere på forskellige niveauer? Er du dygtig til at skabe relationer og stortrives du med en fri og afvekslende hverdag, hvor du har kontakt med mange forskellige interessenter?

Stort drive og sans for købmandskab

Vi søger lige nu en distriktschef, som vil få ansvaret for kundernes adgang til PostNord ift. køb og afhentning af breve og pakker i Østjylland. Du er derfor gerne bosiddende i Aarhus-Randers området.

Du vil have stor frihed i arbejdet og drive dit område selvstændigt. Samtidig vil du samarbejde med kolleger på tværs af hele virksomheden, og du bliver en del af et uformelt og energisk team med kolleger og stab rundt i landet, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden.

Dine primære opgaver vil være:

  • Indgå kontrakter med eksterne partnere om varetagelse af posthuse
  • Scouting og indgåelse af aftaler vedrørende op- og nedtagning af nærbokse
  • Løbende opfølgning og tæt samarbejde med eksterne partnere
  • Opfølgning på kundehenvendelser via intern kundeservice
  • Opfølgning på service og kvalitetsmål
  • Kampagner, nye produkter og serviceydelser
  • Tæt samarbejde med den interne produktion i området
  • Kapacitetstilpasning af netværket
  • Driftsopgaver i peak og ved uregelmæssigheder i produktion eller ved partnere

Du ved hvad der skal til

Du er kendt som en udadvendt person, der brænder igennem med dine budskaber og har masser af drive og gennemslagskraft. Du er ambitiøs med de ting, du foretager dig og er god til at lede og fordele opgaver.

Du kombinerer din professionelle fremtoning med stærke evner til at skabe gode relationer mellem forskellige interessenter. For at få succes i stillingen skal du være kommercielt tænkende og kunne holde mange bolde i luften samt være god til at følge opgaver til dørs.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende. Du er proaktiv og trives med det ansvar, der følger med din rolle. Du elsker, at der sker noget omkring dig og kan lide tempo og afveksling i arbejdet. Samtidig er du skarp på planlægning af egen tid og fokus.

Det vil være en fordel, om du har kendskab til eller faglig baggrund fra detailhandlen.

PN_DK_FINAL_SUBS_16x9_H264 from Jakob Engvall on Vimeo.

Vi leverer

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed med en ambitiøs forretningsstrategi, hvilket medfører en spændende hverdag med store forandringer og muligheder for at sætte sit præg på job og forretning.  

Stillingen er med start snarest muligt og har base på Stokagervej i Risskov, men du møder næppe ind der hver dag.

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

Sådan søger du

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte: Head of Retail Operation Casper Stenfors på mobil: 52 28 65 50 eller District Manager Mette Morsing på mobil: 40 42 66 58.

Vi ansætter, når vi har den rette kandidat, så søg gerne med det samme – og senest søndag den 30. juni 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

#LI-Hybrid 

By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2024/91
Publiceret 07.06.2024
Sidste ansøgningsdag 30.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger