Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks største logistikvirksomheder med fart på hverdagen og fokus på at levere

Har du tempofyldt diesel i blodet, og er du klar som landevejens forlængede arm?

PostNord har en vigtig samfundsopgave i at være med til at holde hjulene i gang – vi er midt i en større omstillingsproces, som betyder stor kundetilgang og volumenvækst.

Derfor har vi brug for nye topmotiverede speditionselever til vores nyopførte pakke- og godsterminal på Ullsvej 1, 4600 Køge.

Vi går forrest, når det kommer til den grønne omstilling og tager en aktiv rolle ind i at være med til at nedbringe CO2 udslippet.

Det gør vi bl.a. gennem nye initiativer og teknologier, der vil være med til at forme fremtidens logistik.

En del af Nordens stærkeste logistikvirksomhed

Du vil blive en del af vores stærke disponeringscenter med ansvaret for al trafik til og fra Norden, hvor du vil spille en afgørende rolle i at sikre effektiv disponering, så vores gods altid er tætpakket, og vi dermed kun har de nødvendige transporter på landevejene.

Som speditør arbejder du med vores kerneydelse, hvor du planlægger logistikken og løbende følger op på forsendelserne – du hjælper med chaufførens vigtigste transportdokumenter og er stærk i købmandsskab, så vi får indgået de bedste aftaler.

For at løse denne opgave har du tempofyldt diesel i blodet, og er klar på en stor kontaktflade til både vognmænd, chauffører og kunder, hvor du dagligt står for håndtering af et hav af forsendelser, der indfrier kundernes forventninger, og som vores konkurrenter misunder.

Med talent og stort engagement vil du opleve, at du hurtigt får ansvar og egne kunder og chaufførområder, hvor vi er med dig hele vejen og sikrer en god introduktion til opgaven.

Din bagage til jobbet

Før du starter, skal du have afsluttet eller være ved at afslutte HHX, STX, EUX eller HTX. 

Har du også haft et studiejob, er det en fordel, men det helt afgørende for din succes er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner.

Du er nysgerrig på at kaste dig ud i nye opgaver, klar på at lave gode forretninger, og så er du indehaver af en god portion humor.  

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor og senest den 2. juni 2020. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Road Freight, Jørn Jacobsen på telefon +45 2888 2245

Vi glæder os til at høre fra dig!

By Køge
Region Sjælland
Land Danmark
Referencenummer 2020/67
Publiceret 15.05.2020
Sidste ansøgningsdag 02.06.2020

Zurück zu Stellenangeboten