Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, som omdeler post på cykel. Vi ringer til dig, når vi har brug for hjælp til den daglige post.

  • Arbejdsstedet vil være Taastrup ELLER Greve
  • Din arbejdstid vil være placeret i tidsrummet fra kl. 07:30 til ca. 16:00
  • Du arbejder 2 - 8 timer hver gang, du bliver tilkaldt
  • Timelønnen er 144,96 kr.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

 

Du har hvad der skal til

Det er et krav, at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest. Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som postomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger.

 

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejdere.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord på www.postnord.com/da/karriere

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Startdato Hurtigst muligt
By Taastrup/Greve
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2020/236
Publiceret 05.11.2020
Sidste ansøgningsdag 05.12.2020

Return to job vacancies