Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger afhenter breve og pakker i bil om eftermiddagen. Her afhenter vi hos alle typer kunder på en fastlagt rute

  • HUB Brøndby ligger i Priorparken 385, 2605 Brøndby
  • Du arbejder i gennemsnit ca. 8-27 timer om ugen, fra mandag til fredag alt efter hvor mange dage du arbejder.
  • Du møder mellem 13:30 – 14:30 alt efter hvilken rute du får. Arbejdstiden er mellem 3,75 til 5,5 timer pr. dag
  • Timelønnen er 138,50 kr. Derudover optjenes der en særlig opsparing (Fritvalgspulje) på 7,00% af den ferieberettigede løn - som du kan få udbetalt
  • Arbejde i tidsrummet 17.00 - 06.00 aflønnes med yderligere 32,43 kr. pr. time.  
  • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5 % efter 2 måneders ansættelse. 
  • Vi sørger for indøvelse med en rutineret chauffør, hvor den daglige rutine indøves med dig.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

 

Du har hvad der skal til

Det er et krav, at du har kørekort og at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Det vil være en fordel, såfremt du er i besiddelse af et varebilschaufføruddannelsesbevis (VUB) inden ansættelsen.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som postomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger.

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejder.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord.

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi gør hverdagen lettere. 

PostNord er førende inden for pakke- og logistiktjenester til, fra ​og inden for Norden. Vi sikrer postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark, uanset hvor de bor og arbejder. PostNord forbinder virksomheder, myndigheder og privatpersoner og muliggør forretning, handel og kommunikation i Norden. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens e-handel, distribution, logistik og kommunikation i Norden. I 2020 havde koncernen ca. 28.000 medarbejdere og en omsætning på 38,7 mia. SEK. Moderselskabet er et svensk aktieselskab (publikt bolag) med hovedkontor i Solna, Sverige. Besøg os på www.postnord.com 

Startdato Hurtigst muligt
Løn 138,50
By Brøndby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2023/75
Publiceret 27.04.2023
Sidste ansøgningsdag 31.07.2023

Tilbage til Ledige stillinger