Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger varetager følgende opgaver: Modtagelse og sortering af pakker, omdeling og indsamling af post og pakker i bil, ad hoc kørsel mellem Novo Nordisk sites på Sjælland. Deltagelse i arbejdet i den centrale varemodtagelse (modtagelse af varer og viderebehandling af disse).

Ansættelsessted: Hallas Alle, bygning GA.S, 4400 Kalundborg Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen - fra mandag til fredag Din arbejdstid vil være i tidsrummet kl. 07:00 – 15:45 Timelønnen er Startløn: 142,44 kr. pr. time Efter 3 måneder: 148,68 kr. pr. time Efter 1 år: 162,09 kr. pr. time Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Du har hvad der skal til

Det er et krav, at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest. Du skal have kørekort (B) og skal indenfor prøveperioden bestå et ADR-kursus (som giver ret til at køre med farligt gods - kursus á 3 dages varighed).

Du værdsætter det frie og uafhængige job som postarbejder, men trives også i samarbejdet med dine kolleger - det kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger.

 Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen. 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt Distributionsleder Jørgen Mohr Hansen på tlf. 20 12 89 50 eller vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord.

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

By Kalundborg
Region Sjælland
Land Danmark
Publiceret 02.06.2023
Sidste ansøgningsdag 19.06.2023

Tilbage til Ledige stillinger