Bliv en del af fremtidens logistikvirksomhed i Norden

PostNord Norddigesvej 1, 8240 Risskov i Århus søger en stærk rampe koordinator til vores natafsnit på godsafdelingen i Århus med start hurtigst muligt. Du vil få det daglige ansvar for at optimere vores turplanlægning, herunder dagligt at disponere vores bemanding til de opgaver der er på natafsnittet primært i forbindelse med forberedelse og udførelse af forlæsning af lastbiler. Derudover står du for at koordinere og disponere sortering af vores Innight gods, i tæt samarbejde med Innight og Express afdelingen. I den forbindelse vil du også stå for den daglige indrapportering af vores innight drift, og afvigelser af dette.

Du er således det daglige bindeled mellem vores terminaldrift og distribution. Dine primære opgave er at sikre, at vi leverer det bedste udgangspunkt for, at vores distributionsled kan omdele så lønsomt, som muligt – samtidig med at sikre at vores terminaldrift afvikles effektivt, og at vi får produceret godset hver dag.

Der er tale om et afvekslende arbejde, hvor du til dagligt både selv skal planlægge opgaverne, nogle dage under travle forhold. Du indgår i produktionen og skal dermed være med til at udføre driftsafviklingen. Derfor skal du trives med at have mange bolde i luften. Du har som person en rolig natur og kan holde overblikket i en travl drift under tidspres. Du skal kunne være selvkørende, da der ikke altid er en leder til stede og derfor er det nødvendigt, du trives med at have ansvar og selv at træffe de nødvendige beslutninger for at sikre optimal afvikling af driften. Du skal kunne disponere rundt med dine kollegaer i en god og ordentlig tone, så de udfører de opgaver i den mest optimale rækkefølge.

Du kommer til indgå i teamet, og være en udførende del af det daglige arbejde. Du skal køre den daglige drift, i tæt samarbejde med de to øvrige koordinatorer på natholdet, derfor skal du også kunne disponere din egen tid i forhold til driften, da der også vil være daglige opgaver med opfølgning og løbende disponering.

Derudover vil du dagligt skulle arbejde tæt sammen med koordinatorer og ledelse på tværs af flere afdelinger. Det er derfor naturligt for dig at samarbejde og være en teamplayer, som arbejder med det udgangspunkt, at vi på tværs af afdelinger løser opgaverne, så de bedst muligt understøtter vores samlede forretning.

Du vil få en spændende og bred opgavepalette i en travl hverdag, hvor du bl.a.:

Sikrer tilfredse kunder gennem effektiv driftsafvikling og daglig rapportering Har sans for optimering og udvikling af forretning og arbejdsgange er proaktiv og tager initiativ til udvikling - og samtidig sikrer overholdelse af deadlines står til ansvar for disponeringer/ruteplanlægning og forlæsning af biler.

Dit personlige varemærke

Du er kendetegnet ved at være lærenem, nysgerrig og opfatte forandringer som spændende muligheder til både din personlige og forretningens udvikling. Du har ja-hatten på og besidder en høj stresstærskel. Vores nye kollega er en teamplayer, der med struktur, datadisciplin og positiv tilgang til opgaverne skaber gode relationer og søger de bedste løsninger for vores kunder.   

Du har hvad der skal til

Du har gerne relevant erfaring med disponering og produktion, og har tidligere prøvet kræfter i en koordinerende stilling. Du er stærk til IT, og ser muligheder i hvordan vi med vores IT kan understøtte vores drift og disponering. Vi vil sørge for grundig oplæring i systemer og arbejdsgange, men du vil også selv have mulighed for at sætte præg på din arbejdsdag og for den rette er det et job med stor frihed og dermed tilhørende ansvar under aftalte rammer.

Arbejdstiden er indenfor tidsrummet 22:00 til 07:30, du arbejder søndag aften til torsdag aften og går dermed på weekend fredag morgen.

Der kan forekomme ændringer på arbejdstiderne.

Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav

Timelønssats er inkl. Koordinator tillæg. 157,80 + natpengesats på 32,43 i tidsrummet 17:00-06:00, weekend tillæg er 58,90 i tidsrummet lørdag kl. 14:00 til mandag kl. 04:00. 

Krav

God fysisk, da jobbet er fysisk hårdt. Gerne erfaring med at arbejde nat.

 

Ansættelses samtaler holdes løbende, stillingsopslaget tages ned når stillingen er besat.

 

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejdere.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om Postnord på www.postnord.com/da/karriere/

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Startdato Hurtigst muligt
By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2023/83
Publiceret 01.05.2023
Sidste ansøgningsdag 13.06.2023

Takaisin avoimiin työpaikkoihin