Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler post på cykel eller i bil.

  • Depot Silkeborg ligger på Kejlstrupvej 34, 8600 Silkeborg
  • Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen, fra mandag til fredag
  • Du møder kl. 07:30 til ca. kl. 14:54
  • Timelønnen er 132,98 kr. + omdelingstillæg på 7,15 kr.
  • Derudover optjenes der en særlig opsparing (Fritvalgspulje) på 7,00% af den ferieberettigede løn - som du kan få udbetalt
  • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5 % efter 2 måneders ansættelse. 
  • Stillingen er midlertidig til 31-08-2023.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

 

Du har hvad der skal til

Det er et krav, at du har kørekort og at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som postomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger.

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejder.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord.

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Startdato hurtigst muligt.
By Silkeborg
Region Midtjylland
Land Danmark
Publiceret 02.06.2023
Sidste ansøgningsdag 02.07.2023

Takaisin avoimiin työpaikkoihin