Bliv en del af vores professionelle team

PostNord søger en medarbejder til jobbet som kørende Field Service Tekniker på Sjælland og øerne.

Fagligt kommer du primært til at beskæftige dig med det tekniske forebyggende -og afhjælpende vedligehold af vores udendørs Pakkeautomater. Hovedvægten af opgaverne ligger i kategorien IT-styring og mekanisk vedligehold. Derudover er du vores nye afløser i vores Scannerservice afdeling.

Som kørende  Field Service Teknikker får du stillet bil til rådighed og dit arbejde vil bestå i en del kørsel, hvor du kører til en af PostNord Danmarks mange Pakkeautomater, Posthuse, Terminaler, Distributionscentre samt øvrige lokationer.

Du møder ind på vores Pakketerminal i Brøndby. Priorparken 385, Brøndby. Her er vores værksted og reservedelslager hvor du sikrer dig at bilen er fyldt med de spareparts som du skal bruge den dag.

Du vil indgå i et selvbærende og velfungerende team som i dag består af 4 medarbejdere. Teamet dækker geografisk Sjælland, Lolland-Falster samt Bornholm.

 

Du HAR det der skal til.

Du har en uddannelse som Elektriker, Automekaniker, Automatik/Elektronikmekaniker eller har en tilsvarende relevant håndværksmæssig uddannelse. Det vigtigste er at, du har skruet hænderne rigtigt sammen og ikke er bange for at tage fat. Du er en fordel hvis du har erfaring med udførelse af mekanisk og IT teknisk vedligehold og har kendskab til IT, netværk, workplace og print – men er ikke et krav. Når du vedligeholder vores landsdækkende netværk af Pakkeautomater, vedligeholder du on-site hvor automaterne er placeret. Dvs. udendørs i al slags vejr.

Vi forventer at du er ansvars- og kvalitetsbevidst, resultatskabende, struktureret og at du er samarbejds- samt serviceorienteret, overfor interne såvel som eksterne kunder. Du skal endvidere være engageret og initiativrig, socialt omgængelig, besidde gode indlæringsevner, og have flair for vidensdeling. Der vil være behov for nogle få tunge løft og bæring. Derfor har du også en god fysik.

 

PN_DK_FINAL_SUBS_16x9_H264 from Jakob Engvall on Vimeo.

 

VI leverer!

Vi tilbyder dig et job med gode løn- og ansættelsesvilkår, jf. gældende overenskomst. Du skaber værdi for PostNord Danmark og vores kunder ved at være målrettet og troværdig.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ansættelsesdato: Efter aftale.

Ansættelsen sker efter Industriens Funktionæroverenskomst samt Lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK Post og Kommunikation. 

Yderligere oplysninger fås hos Afdelingschef for Engineering Kim Liltorp Pedersen, tlf. 29 48 39 43 eller mail, kim.liltorp.pedersen@postnord.com

Ansøgningsfrist den 6. maj 2024

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om Postnord på www.postnord.com/da/karriere/

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Startdato Efter aftale
By Brøndby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/50
Publiceret 16.04.2024
Sidste ansøgningsdag 06.05.2024

Tilbage til Ledige stillinger