Bliv en del af salgsteamet hos PostNord Danmark, hvor vi arbejder målrettet for at hjælpe vores kunder med at videreudvikle deres forretning. Vi arbejder med såvel detail, webshops som grossister. Du bliver del af et miljø, hvor aktivitetsniveauet er højt. Er du motiveret af salg af den mere komplekse type, så har vi jobbet, hvor du kan blive udviklet!

 Bliv en del af vores team

Som Account Manager i vores salgsteam har du kontakt med mange typer kunder på forskellige niveauer. Gennem telefonen, virtuelle onlinemøder og fysiske møder, afdækker du kundens behov og sammen med kunden optimerer og skaber du merværdi i det enkelte kundeforhold. Du vil få stor indsigt i Logistik, E-handel, danske virksomheder og Supply Chain.

Teamet, du bliver del af, har udgangspunkt på Hedegaardsvej 88, 2300 København S, men alle sælgere bor spredt over hele Sjælland og arbejder primært hjemmefra. Vi er en blandet flok med stor spredning i alder, baggrund, salgserfaring mv. – det synes vi, er en styrke.

 Du har, hvad der skal til

Først og fremmest har du valgt salg som din karrierevej. Du finder dig godt til rette i et salgsorienteret arbejdsmiljø, hvor struktureret målopfølgning og pipeline-styring vægtes højt, sammen med en kompromisløs tilgang til energi, kvalitet og professionalitet. Du er resultatorienteret og arbejder målrettet på at servicere eksisterende kunder og tiltrække nye. Du har en god situationsfornemmelse og forstår at tilpasse din kommunikation til den enkelte kunde og virksomhedens behov.

 Vi forventer

 • Du er ansvarsbevidst og har en struktureret tilgang til dine kunder.
 • Du er initiativrig og lægger vægt på faglig og personlig udvikling.
 • Du har forretningsforståelse og formår at udnytte potentialet.
 • Du er velformuleret, god til at argumentere og til at tale med forskellige typer mennesker og virksomheder på forskellige niveauer.
 • Du har erfaring med opsøgende salg til erhvervskunder.
 • Du arbejder med Word, Excel, PowerPoint og CRM-systemer.

 

PN_DK_FINAL_SUBS_16x9_H264 from Jakob Engvall on Vimeo.

 

  Vi tilbyder

 • Et attraktivt job med spændende opgaver og gode udviklingsmuligheder (både fagligt og personligt) i en stor koncern med karriereveje.
 • En arbejdsplads med stor medarbejdertilfredshed, solid erfaring og evnen til at fejre og honorere gode resultater.
 • Gode personalevilkår og en god fast grundløn med en attraktiv resultatløn.
 • Kørsel foregår i egen bil og afregnes efter statens takster.
 • En ordentlig oplæring i PostNords services, der tager udgangspunkt i DIG, og med et bagland, der altid er klar til at hjælpe.

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i PostNord Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Anette Gry Gabriel på mobil 20 42 00 65.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette – så send gerne din ansøgning med det samme og senest mandag den 20. maj 2024. Søg via linket nedenfor.

Du skal være indstillet på at gennemgå test.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

#LI-Hybrid 

By København
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/59
Publiceret 29.04.2024
Sidste ansøgningsdag 20.05.2024

Tilbage til Ledige stillinger