PostNord Danmark A/S

Vi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.

Hos PostNord leder vi efter en dygtig kommunikationsprofil, der kan bidrage med at få sat vores budskaber på dagsordenen.

PostNord er en af de største leverandører af breve og pakker i Danmark, og som vores nye presse- og kommunikationsrådgiver skal du bl.a. være med til at fortælle historierne om alt fra vores arbejde med bæredygtighed, over den hastige vækst i e-handlen, til PostNords innovative løsninger for vores kunder. Og så er der alle de andre gode historier, som du selv finder og tilrettelægger gennem dit netværk i og udenfor organisationen.

Du bliver en del af presseteamet, der har ansvaret for organisationens eksterne kommunikation, og får reference til PostNords pressechef. Du bliver en vigtig sparringspartner for medarbejdere på alle niveauer i PostNord. Her kan du "klæde" talspersoner på til at optræde i medierne, assistere vores sælgere med at skabe den bedste kommunikation til vores kunder, og rådgive PostNords ledelse i selv de mest kritiske pressesager. I en tid, hvor vi i PostNord er ved at omstille forretningen på en lang række områder, vil du være med til at drive og formidle om vores transformation.Du har hvad der skal til

Du har en flydende pen og kan skrive pressemeddelelser, debatindlæg og artikler, ligesom du ved, hvordan beredskaber og talelinjer skal skrues sammen, så vores talspersoner er velforberedte, når de møder medierne.

Du kender alt til mediernes arbejdsrytme og kan tænke på tværs af kanaler og sammensætte kampagner, der sikrer, at budskaberne kommer klart igennem til målgruppen. Du tager nemt ansvaret på dig, og kan løbe opgaverne i mål på egen hånd. Desuden er du kendetegnet ved at være løsnings- og resultatorienteret.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er kandidat i kommunikation eller journalist
  • Har erfaring fra tilsvarende stilling
  • Har næse for den gode historie og forstår mediernes døgnrytme
  • Har solid erfaring med mediehåndtering - både proaktiv og reaktivt
  • Er god til strategisk kommunikation og kan spille PostNords kommercielle budskaber ind i aktuelle samfundsdagsordner
  • Har en god forståelse for PostNords målgrupper og kunderVi leverer

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed med en klar forretningsstrategi, hvor du får en spændende hverdag med store forandringer og muligheder for at være med til at forme job og forretning. Vi tilbyder desuden fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde.

Stillingen er med start snarest muligt.

Arbejdsstedet er PostNord Danmarks landekontor på Hedegaardsvej 88, 2300 København S (lige ved Femøren Metrostation).

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC- overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

I PostNord omfavner vi mangfoldighed og opfordrer alle, uanset baggrund, køn og etnicitet til at søge.Sådan søger du

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Direktør for Kommunikation og Public Affairs, Andreas Brethvad på e-mail andreas.brethvad@postnord.com 

Send gerne din ansøgning med det samme og senest 7. juni 2024.

Vi ser frem til at høre fra dig!

#LI-Hybrid 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer om ugen
By København S
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/67
Publiceret 08.05.2024
Sidste ansøgningsdag 07.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger