TRULY NORDIC - fremtidens stærkeste logistikvirksomhed i Norden

Vi er midt i en spændende transformation, hvor vi har fokus på at styrke vores konkurrencekraft og position i markedet. Ambitionsniveauet er højt, og perspektiverne er mange. Derfor har vi brug for dig, der er en dedikeret leder med vindermentalitet. Din energi bidrager med at skabe udvikling, som samtidig sikrer følgeskab og høj motivation. I Godsterminalerne udføres sortering af paller & stykgods fra forskellige lokationer i PostNord, som skal videre til vores kunder, og de fungerer som kritiske infrastruktur terminaler for udveksling af logistik services i et Nationalt og Nordisk perspektiv. Når godsterminalerne har forberedt gods til distribution, overtager du og din afdeling ansvaret for den videre proces. Som Distribution Manager Øst bliver du ansvarlig for vores samlede gods distribution i Øst Danmark, og din rolle i forsyningskæden bliver målrettet at drive vores first og last mile distribution i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Vi er regionalt placeret med flere terminaler, men vores primære terminal ligger i Køge, som vil være dit arbejdssted.

 

Har vi stadig din opmærksomhed, så læs bare videre ..

Vi vil som virksomhed være Costleader! Vores mål er at have markedets laveste sendingsomkostninger uden at kompromittere kvaliteten. Derigennem skaber vi konkurrencekraft til vores kunder, der positionerer os som fremtidens stærkeste logistikvirksomhed i Norden, og vi vil gerne have dig med på holdet. 

Din opgaveportefølje:

Din ledelsesopgave bliver at drive vores distribution i Øst Danmark, hvor du har det overordnede daglige ansvar for dit team af medarbejdere og vognmænd, som dagligt tilsikrer distribution af gods til vores kunder.

Du vil sammen med dit team møde begreber som effektiv driftsstyring, leveringssikkerhed, distributions planlægning, tæt leverandør samarbejde og korte deadlines.

Derfor vil du have en vigtig ledende rolle, som fagligt tager afsæt i ovenstående, og samtidig kan du udvikle din organisation gennem flere operationelle ledelses niveauer, hvor du sikrer løbende opfølgning på dine medarbejderes performance og trivsel.

Der distribueres hovedsageligt i tidsrummet fra kl. 24:00 - 18:00, og det forventes, at du kan planlægge din arbejdstid fleksibelt, for at udvise fysisk lederskab on-site, sammen med dine medarbejdere og samarbejdspartnere indenfor dette tidsrum.

Dine primære opgaver vil være eksekvering af en effektiv distribution, der skaber høj kundetilfredshed, og øger vores kunders konkurrencekraft. Samtidig har du altid fokus på optimeringer, som reducerer spild og omkostninger.

 

Vi tænker følgende om din profil som leder kendetegnes ved:

 • udviser naturligt lederskab og er tillidsskabende
 • evner at kommunikere tydeligt med og til dine omgivelser
 • prioritere og strukturere opgaver
 • tager ansvar og træffer gode beslutninger
 • kan håndtere travlhed, der karakteriserer et engageret dag-til-dag operationsmiljø med skarpe deadlines
 • har et datadrevet mindset kombineret med en professionel operationel viden
 • kan balancere mellem at være motiveret af vækst og resultater, samtidig med at bevare balancen

Dine erfaringer og færdigheder:

 • du er en central teamplayer
 • "når holdet vinder, så vinder du"
 • erfaring med forretningsforståelse og operationel drift indenfor logistik, transport og produktionsvirksomhed
 • min. 4-5 års ledelsesmæssig erfaring, gerne understøttet med relevant lederuddannelse
 • du er fortrolig med diverse IT systemer og kan overføre digital viden til operationelle optimeringer
 • du har tidligere fungeret i et krævende miljø med mange interessenter

 

PN_DK_FINAL_SUBS_16x9_H264 from Jakob Engvall on Vimeo.

  

Til gengæld kan vi tilbyde dig:

At blive en del af et Operations powercenter i professionelt team med engagement og ambitioner.

Vi arbejder med støttende og tillidsbaseret arbejdsform i vores dagligdag, hvor frihed under ansvar efterleves.

Der er højt til loftet, og masser af muligheder for, at du kan udvikle dig professionelt samt personligt. Vi vægter faglighed højt, og du vil have mulighed for at deltage i vores akademiske lederuddannelsesprogram efter endt prøvetid.

Ansættelse sker på overenskomst eller kontrakt, afhængig af uddannelsesbaggrund og erfaring.

 

Sådan søger du

Stillingen besættes hurtigst muligt, og samtaler tages løbende. Tøv derfor endelig ikke med at sende din ansøgning senest d. 31. maj 2024.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director Operations Mark Mladenovic på mail: Mark.Mladenovic@postnord.com 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
By Køge
Region Sjælland
Land Danmark
Referencenummer 2024/68
Publiceret 08.05.2024
Sidste ansøgningsdag 29.05.2024

Tilbage til Ledige stillinger