Koncern enheder

Er du klar til en hverdag, hvor der sættes en ære i høj datakvalitet?

 

Bliv en del af vores team

PostNord søger en topmotiveret elev med speciale i administration med opstart 1. september 2024 - eller snarest derefter.

Her vil du blive en del af teamet Masterdata DK, som er en administrativ enhed, der understøtter PostNord Danmark Salg samt Shared Service Finance i PostNord Group. Enheden består af en leder og 5 medarbejdere. Teamet er organisatorisk tilknyttet den nordiske enhed Ordre to Cash i PostNord Group Finance and Sourcing, men arbejdsadressen vil primært være i vores danske hovedkvarter - Hedegaardsvej 88, 2300 København S.

Dine opgaver vil være mangeartede inden for det administrative område med opgaver som kundeoprettelser, masterdata, kreditvurderinger af kunder, rapportudtræk, kontrakt- og prisadministration mv. Senere i forløbet evt. mere specialiserede opgaver vedrørende procesarbejde i forbindelse med etablering af Nordisk Masterdata samt implementering af SAP S4 Hana.

Du vil i løbet af din elevansættelse få en bred uddannelse indenfor specialet administration med forskellige systemindsigter i bl.a. Salesforce, SAP og Navision.Du har hvad der skal til

Du har gennemført en HHX eller STX med tilhørende suppleringspakker. Eller måske har du gennemført en EUX eller HG2.

Har du også haft et studiejob eller anden joberfaring, er det bestemt en fordel, ligesom kompetencer indenfor Excel og Engelsk er af afgørende karakter.

Det helt afgørende for din succes er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner. Du er nysgerrig på at kaste dig ud i nye opgaver og tager et selvstændigt ansvar for din egen læring. Ligesom du er klar på at tage fat, arbejder struktureret og effektivt.

Du bliver ansat efter Industriens Funktionæroverenskomst samt Lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt og senest 5. juni 2024, da vi afholder samtaler løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Masterdata Manager, Malene Tranholm, på tlf. +45 21 65 03 70.

Vi ser frem til at høre fra dig! Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer om ugen
By København S
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/69
Publiceret 08.05.2024
Sidste ansøgningsdag 05.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger