Kommunikation

Vi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.

Vi du være med til at forme og formidle PostNords budskaber til omverdenen og vores kunder?

Hos PostNord leder vi efter en dygtig kommunikationsprofil, som både kan rådgive PostNords ledelse i forhold til ekstern kommunikation og presse, og som evner at bringe sig selv i spil som et af PostNords ansigter udadtil.

PostNord er en af de største leverandører af breve og pakker i Danmark, og som vores nye pressechef og talsperson vil du blive en vigtig del af et af Danmarks ældste og mest eksponerede brands. I en tid, hvor vi i PostNord er ved at omstille forretningen på en lang række områder, vil du være med til at drive og formidle om vores transformation.

Du bliver en del af et team på fire medarbejdere med ansvar for organisationens eksterne kommunikation. Du vil referere til Director of Communications and Public Affairs, Andreas Brethvad og vil have et tæt samarbejde med direktionen, der ser god kommunikation som et af de helt afgørende virkemidler til at drive PostNords udvikling videre.Rådgiver og talsperson i én

Som pressechef har du erfaring og tyngde i rådgiverrollen internt. Som talsperson har du erfaring med selv at formidle skarpt, sympatisk og simpelt, så budskaberne både kommer igennem til og ræsonnerer med målgruppen. Du kender til mediernes arbejdsrytme og er vant til at navigere i den. Du tager nemt ansvaret på dig og kan løbe opgaverne i mål på egen hånd - med god hjælp og støtte fra både team og organisation.Vi forventer, at du:

  • Har erfaring fra lignende jobs eller ser det som et naturligt næste skridt for dig
  • Er god til at formidle og drives af rollen som talsperson. Ikke blot skriftligt - men også på TV og radio
  • Har næse for den gode historie og forstår mediernes måde at arbejde på
  • Har solid erfaring med mediehåndtering - både proaktivt og reaktivt
  • Har stærke kompetencer inden for strategisk kommunikation samt kommerciel forståelse og evner at navigere i større samfundsdebatter
  • Har evnen til at indhente viden internt i organisationen, så du hurtigt opnår solid forståelse for PostNords vigtigste målgrupper og kunder

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende hverdag i en organisation, der er dedikeret til den (kommunikations)rejse, som ligger forude, og dermed mulighed for at være med til at forme job og forretning. Du bliver en del af et team, med kompetente kollegaer og en arbejdsplads med højt til loftet og fleksibilitet bl.a. i forhold til hjemmearbejde.

Arbejdsstedet er primært PostNord Danmarks landekontor på Hedegaardsvej 88, 2300 København S - tæt på metro (Femøren) og lufthavn. Der vil også være arbejdsdage fra PostNords lokationer forskellige steder i Danmark, ligesom der vil være enkelte udlandsrejser.

I PostNord omfavner vi mangfoldighed og opfordrer alle, uanset baggrund, køn og etnicitet til at søge.

Stillingen er med start snarest muligt.Sådan søger du

Send dit CV og din ansøgning til confidential@primetime.dk - gerne allerede nu. Vi afholder samtaler løbende og håber at have fundet den rette kandidat i løbet af maj 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Director of Communications and Public Affairs på mail andreas.brethvad@postnord.com  Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer om ugen
By København S
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/70
Publiceret 13.05.2024

Tilbage til Ledige stillinger