Studiejob inden for E-handel med fleksible arbejdstider, ved Femøren St.

Bliv en del af vores salgsteam hos PostNord Danmark, hvor vi hver dag arbejder målrettet for at hjælpe nystartede webshops med at vækste deres salg via e-handel. Vi kan tilbyde dig 15 timer om ugen i et dynamisk team med andre studerende – og timerne kan du selv tilpasse dit skema.

Bliv en del af vores team 

Som salgsagent i vores salgsteam sidder du med ansvaret for en række erhvervskunders logistikløsning. Blandt opgaverne er f.eks. opstart/hjælpe nye kunder i gang, salg til eksisterende og potentielle kunder samt dialog med PostNords erhvervskunder
via mail og telefon mhp. optimering af kundens løsning.


Da vi konstant arbejder på at udvikle os, vil der løbende komme nye opgaver til for at skabe den bedste logistikløsning for PostNord Danmarks erhvervskunder. Jobbet er selvtilrettelagt i hverdagene fra 9-16.


I vores afdeling er der både studerende og fuldtidsansatte account managere. Det betyder, at du som salgsagent sommetider sidder med komplekse erhvervskunder, der har brug for en helt særlig løsning, og her er der rig mulighed for vidensdeling
og sparring i vores alsidige team. Du vil få stor indsigt i E-handel, danske virksomheder og CRM-systemet Salesforce.


Ansættelse sker efter lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation. Mennesker med mange forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Du har hvad der skal til 

• Du er over 18 år og har en ren straffeattest
• Du er eller skal i gang med en videregående uddannelse
• Du brænder for at rådgive og tiltrække nye kunder
• Du er serviceminded, engageret og har gå-på-mod
• Du kan arbejde 15 timer om ugen i dagtimerne - som kan
   tilpasses efter dit skema

Vi leverer 

• Et spændende og afvekslende job med mange forskelligartede opgaver
• En attraktiv fast timeløn
• Oplæring i vores produkter, salgsteknikker og salgsprocesser
• Et arbejdsmiljø med holdånd i flotte lokaler
• Centralt beliggende arbejdsplads ved metrostationen Femøren
• Fantastisk kantine (Meyers Køkken) med et stort udvalg

Jobbet som salgsagent er værdifuldt for mig, fordi jeg stifter bekendtskab med logistik, virksomheder og e-handel, som udvikler sig med hastige skridt. Hos PostNord har vi et rigtig godt arbejdsmiljø med meget kompetente kolleger, og som studerende oplever jeg stor forståelse for prioritering af studiet i forhold til det ugentlige skema og i eksamensperioder.”

Cecilie Bruun, salgsagent hos Postnord Danmark

Sådan søger du 

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis ovenstående kunne være interessant for dig. Du er også meget velkommen til at dele stillingsopslaget med dit netværk.


Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Jacob Kloster Christiansen på telefon 5228 5021.

 

By Tårnby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2019/168
Publiceret 21.08.2019
Sidste ansøgningsdag 21.09.2019

Inapoi la locuri de munca vacante