Vi søger en motiveret og erfaren medarbejder, som brænder for at yde førsteklasses service og IT-support. Servicedesken består af team med kompetente dansk- og svensktalende medarbejdere, og vi har brug for flere. Vi yder service og support til kolleger i PostNord og til samarbejdspartnere i hele Norden.

 

Arbejdspladsen ligger på Hedegaardsvej 88, 2300 København S (to metrostationer fra Kastrup).

 

Du har det, der skal til

I jobbet som Servicedesk Agent yder du first-line support via telefon og mail. Du registrerer sagerne på engelsk i vores sagsbehandlingssystem, HP Service Manager. Derudover udfører du fejlsøgning og løser problemer med PostNord-specifikke systemer og følger op på og kvalitetssikrer afsluttede sager. Vi har succes med vores arbejde takket være et tæt samarbejde med PostNords leverandører og andre afdelinger i koncernen i alle de nordiske lande.Du taler og skriver flydende engelsk, svensk og/eller dansk og har IT-erfaring. Det er en fordel, men ikke et krav, at du taler og skriver både dansk og svensk. Som menneske er du positiv, prestigeløs og har gode analytiske kompetencer samt gode evner til at indsamle og formidle informationer og viden. Du har tidligere arbejdet med telefonsupport og har en god fornemmelse for service. Sommetider sker der meget på én gang, og det håndterer du godt med en pragmatisk og løsningsorienteret arbejdsform. Vi forventer, at du er initiativtagende og selvmotiverende i jobbet, men teamet er altid parat til at støtte op om det fælles mål, og vi hjælper hinanden.  

 

Vi leverer

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt miljø, hvor du er med til at udvikle den fremtidige IT-support og -service. Hos os arbejder der mennesker med forskellig baggrund. Du bliver derfor en del af en arbejdsplads med stor mangfoldighed, som bidrager til bedre resultater for virksomheden.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ulla Carlsen, Team Manager, tlf.  +45 21 15 95 07. Da vi arbejder med løbende udvælgelse, beder vi dig sende din ansøgning med det samme. Afhængigt af din uddannelse vil ansættelse ske efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokale aftaler for HK/Post & Communications i Post Danmark. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

By København S
Land Danmark
Referencenummer 2018/347
Publiceret 05.12.2018
Sidste ansøgningsdag 31.12.2018

Tillbaka till lediga jobb