Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team. 

  • Erhvervsindleveringen Pilestræde ligger i Pilestræde 58, København K
  • Din arbejdstid vil være placeret om lørdagen fra kl. 08:00 til 14:00
  • Timelønnen er 118,50 kr.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Stillingen er tidsbegrænset frem til 31. august 2019.

 

Du har hvad der skal til

Det er et krav, at du er kundeminded, at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende samt behersker mundtlig engelsk. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Erfaring fra butiks/detail handlen vil klart være en fordel og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger.

 

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejdere.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord på www.postnord.com/da/karriere

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

By København
Land Danmark
Referencenummer 2019/38
Publiceret 22.02.2019
Sidste ansøgningsdag 18.03.2019

Tillbaka till lediga jobb