I forbindelse med Englands udtræden af EU, har vi brug for ekstra kræfter. Vi søger derfor importassistenter til stillinger, der er midlertidige i 6 måneder, men med mulighed for forlængelse og eventuel fastansættelse, alt afhængig af udfaldet og konsekvenserne af Brexit.

Bliv en del af vores team Vi er et team, hvor vi hjælpes ad med at lykkes. Vores omgangstone er uformel og vi har et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, humor og godt kollegaskab betyder meget. Vi stræber efter at være så effektive som muligt - og gerne have det sjovt imens.

Dine primære opgaver vil være indtastning og udarbejdelse af diverse importdokumenter. Der er forskellige arbejdsopgaver i afdelingen, som løses på skift og i fællesskab. Du vil arbejde tæt sammen med de andre i teamet og vil være med til at sikre, at alle dagens opgaver bliver løst til tiden. Du har hvad der skal til Du er hurtig på tasterne - uden det går ud over kvaliteten, og du er generelt kendetegnet ved at have et godt overblik, også når det går stærkt. Du trives med, at der til tider kan være meget travlt.
Det er naturligt for dig at yde dit bedste og række andre en hånd, så alle når i mål med den daglige drift. Du bidrager til den positive stemning og energi, og smitter gerne dine omgivelser med dit gode humør.
Det er en fordel, hvis du har kendskab til, eller tidligere har arbejdet med eksport. Du har brugererfaring i Microsoft Office pakken, og kender måske allerede til toldsystemet Butterfly. 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med afglige udfordringer, forskellige arbejdsopgaver og gode kolleger.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Arbejdsstedet er pt. Kystvejen 26, 2770 Kastrup, men i løbet af april flytter vi til Hedegaardsvej 88, 2300 København S (lige ved Femøren metrostation).

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i PostNord Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation

 Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.

Send din ansøgning senest den 17. marts 2019

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Toldchef Anita Evers på tlf. 28 74 99 93

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
By Tårnby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2019/40
Publiceret 28.02.2019
Sidste ansøgningsdag 17.03.2019

Tillbaka till lediga jobb