I forbindelse med Englands udtræden af EU har vi brug for ekstra kræfter. Vi søger derfor en teamleder til en stilling, der som udgangspunkt er midlertidig i 6 måneder, men med mulighed for forlængelse og eventuel fastansættelse, alt afhængig af udfaldet og konsekvenserne af Brexit.

Bliv en del af vores team

Ord som Brexit, FUE, MIO, Union Customs Code fylder en del i vores hverdag. Vi er et team, hvor vi hjælpes ad med at lykkes. Vores omgangstone er uformel, og dørene til vores kontor er altid åbne.
Som vores nye teamleder vil dine primære opgaver være daglig drift og ledelse af medarbejderne, i tæt samarbejde med din teamleder-kollega. Du vil skulle sikre kompetenceafklaring samt udvikling af de dygtige og glade medarbejdere i afdelingen. Derudover vil du få ansvaret for bl.a. KPI-opfølgning og tilhørende handlingsplaner, vedligehold af dokumenterede processer og procedurer, samt optimering af disse for import told.
Du vil arbejde tæt sammen med Toldstyrelsen og vores pakketerminal på Kystvejen i Kastrup. Og du vil indgå i lederteamet for toldområdet i PostNord Danmark.

 

Du har hvad der skal til Du har dokumenteret ledelseserfaring, og trives med variation i dine opgaver og forskellige samarbejdsrelationer, samtidig med, at du sikrer en effektiv og ”compliant” toldafdeling.
Du har som minimum påbegyndt din tolddiplomuddannelse, og forstår at implementere din teoretiske viden, som et aktiv i hverdagen. Alternativt har du +3 års erfaring fra en rolle som teamleder eller toldspecialist i en import toldafdeling.
Du har sans for at sikre, at medarbejderne trives, og du er en team player.
Det er naturligt for dig at gå forrest, samtidig med at du hjælper til med at nå i mål med den daglige drift.
Du trives med forandring og udvikling samt formår at nå i mål med dine opgaver.

 

Vi leverer

Vi tilbyder et nyoprettet og attraktivt job, hvor vi forventer, at du bidrager til den fortsatte positive udvikling. Du vil få mulighed for at være med til at forme jobbet.


Arbejdsstedet er pt. Kystvejen 26, 2770 Kastrup, men i løbet af april flytter vi til Hedegaardsvej 88, 2300 København S (lige ved Femøren metrostation).


Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation

 Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder samtaler løbende. 

Send din ansøgning senest d. 17. marts 2019.


Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Toldchef Anita Evers på telefon 28 74 99 93.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
By Tårnby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2019/41
Publiceret 28.02.2019
Sidste ansøgningsdag 17.03.2019

Tillbaka till lediga jobb