I forbindelse med Englands udtræden af EU, har vi brug for ekstra kræfter. Vi søger derfor eksportassistenter til stillinger, der er midlertidige i 6 måneder, men med mulighed for forlængelse og eventuel fastansættelse, alt afhængig af udfaldet og konsekvenserne af Brexit.

Bliv en del af vores team

Vi er et team, hvor vi hjælpes ad med at lykkes. Vores omgangstone er uformel og vi har et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, humor og godt kollegaskab betyder meget.

Vi stræber efter at være så effektive som muligt - og gerne have det sjovt imens.

Dine primære opgaver vil være indtastning og udarbejdelse af diverse eksportdokumenter. Der er forskellige arbejdsopgaver i afdelingen, som løses på skift og i fællesskab. Du vil arbejde tæt sammen med de andre i teamet og vil være med til at sikre, at alle dagens opgaver bliver løst til tiden.

 

Du har hvad der skal til Du er hurtig på tasterne - uden det går ud over kvaliteten, og du er generelt kendetegnet ved at have et godt overblik, også når det går stærkt. Du trives med, at der til tider kan være meget travlt.
Det er naturligt for dig at yde dit bedste og række andre en hånd, så alle når i mål med den daglige drift. Du bidrager til den positive stemning og energi, og smitter gerne dine omgivelser med dit gode humør.
Det er en fordel, hvis du har kendskab til, eller tidligere har arbejdet med eksport. Du har brugererfaring i Microsoft Office pakken, særligt Excel og kender måske allerede til toldsystemet Butterfly. 

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, forskellige arbejdsopgaver og gode kolleger.


Arbejdstiden er 37 timer i tidsrummet kl. 8-18 i rullende vagtordning. Og arbejdsstedet er Venusvej 30, 6000 Kolding.

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i PostNord Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation

 Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder samtaler løbende.


Send din ansøgning senest d. 17. marts 2019.


Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Susanne Rømhild på telefon 26 60 22 99.

 
By Kolding
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2019/42
Publiceret 28.02.2019
Sidste ansøgningsdag 17.03.2019

Tillbaka till lediga jobb