Operation Performance Management

Vi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.

Bliv en del af vores team


Du tilbydes job som Servicetekniker i en højteknologisk virksomhed i forandring og hastig udvikling. Vi indfører løbende ny avanceret teknologi, og vi opgraderer og effektiviserer konstant vores eksisterende pakkesorteringsanlæg.


Du vil indgå i et velfungerende team i Pakketerminal Brøndby, Priorparken 385, 2605 Brøndby. Teamet arbejder i dagtimerne, men dækker også aften og nat i fast turnus.


Som Servicetekniker vil du deltage i en bred palette af arbejdsopgaver, lige fra deltagelse i produktionsvagter, forebyggende og afhjælpende vedligehold, opgradering og udbygning af maskinparken til deltagelse i projekter og udviklingsopgaver.


Du har hvad der skal til

Vi forventer, at du er ansvars- og kvalitetsbevidst, struktureret og med gode samarbejdsevner.


Du udviser engagement og initiativ, ligesom du er socialt omgængelig med gode lytte- og formidlingsevner. Du er serviceminded og troværdig, hvor du skaber værdi ved at finde optimale løsninger til gavn for helheden.


Du har en uddannelse som Automatiktekniker, Automatikfagtekniker eller lignende uddannelse eller erfaringer. Du skal have et godt kendskab til elteknisk og mekanisk fejlfinding samt IT kundskaber.


Det er en fordel, at du har kendskab til lettere metalbearbejdning, samt at du har kørekort til kategori B.Vi leverer

Du har gode muligheder for personlig kompetenceudvikling, efteruddannelse, sparring samt udfordringer i jobbet, så du løbende øger din markedsværdi.


Du bliver en del af et højteknologisk miljø, hvor vi fokuserer på høj kvalitet og tilgængelighed, men også et sundt og sikkert arbejdsmiljø med en fri, uformel og humoristisk omgangstone.


Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.


Ansættelse snarest muligt. Ansættelsen sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler for CO-industri i PostNord Danmark.Sådan søger du

Udfyld ansøgning og CV nedenfor. Ansøgninger vurderes løbende.


Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om Postnord på www.postnord.com


Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Preben Hansen på 24 20 59 44.


Vi ser frem til at høre fra dig.Ansættelsesform Tillsvidareanställning
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer om ugen
By Brøndby
Land Danmark
Referencenummer 2019/44
Publiceret 04.03.2019
Sidste ansøgningsdag 15.04.2019

Tillbaka till lediga jobb