Salg

Vi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.

Ved du, hvad der skal til for at skabe, fastholde og videreudvikle et godt kundegrundlag over telefonen?

 

Bliv en del af vores team

Du vil blive en del af et telesalgsteam, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje og samtidig indgår i et tæt og dynamisk samarbejde med dine øvrige kollegaer i Erhvervssalg.

Du har hvad der skal til

Du har valgt salg som din karrierevej og skaber tætte og tillidsfulde relationer til dine kunder. Du arbejder målrettet på at servicere eksisterende kunder og tiltrække nye.

Du har en god situationsfornemmelse og forstår at tilpasse din kommunikation til den enkelte kundes behov.

Du arbejder professionelt, struktureret og vedholdende med kunderne.

Du har minimum 3 års erfaring med telefonisk salg og erfaring med salg til erhvervskunder. Det er et plus, hvis du også har erfaring med at sælge logistikløsninger.

Du er vant til at arbejde med Word, Excel og CRM systemer.

Du er selvkørende og initiativrig og så er du veltalende, god til at tale med mange forskellige mennesker og kan argumentere for de løsninger, vi sælger.

Du trives godt i et salgsmiljø med høj energi, ambitiøse mål og målstyring via pipeline.

Vi leverer

Du får et attraktivt job med spændende udfordringer og udviklingsmuligheder på en arbejdsplads med stor medarbejdertilfredshed, stærk erfaring og evnen til at fejre og honorere gode resultater. Gode personalevilkår, en god fast grundløn med en attraktiv provisions ordning.

Din arbejdsdag vil være i moderne rammer. Vi arbejder ud fra principperne i Activity Based Workplace for at fremme samarbejde, nysgerrighed og fleksibilitet.

Arbejdspladsen er Hedegaardsvej 88, 2300 København S. (lige ved Femøren metrostation). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Perfomance Manager Maher El-Khatib på telefon 52 28 52 46.

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC- overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

Sådan søger du

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat - så send gerne din ansøgning allerede i dag og senest den 21. april 2019.

Du må være indstillet på at gennemgå test. Vi glæder os til at høre fra dig.Ansættelsesform Tillsvidareanställning
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer om ugen
By København S
Land Danmark
Referencenummer 2019/59
Publiceret 29.03.2019
Sidste ansøgningsdag 21.04.2019

Tillbaka till lediga jobb