" />

Kommunikation

Vi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.

Har du lyst til at prøve kræfter med planlægning og eksekvering af marketing- og event-opgaver i en stor nordisk virksomhed, så har vi praktikpladsen til dig!

 

Spændende praktikplads i stor nordisk virksomhed

Som marketing- og eventpraktikant i PostNord Danmark bliver du en del af marketingteamet, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og dygtiggøre dig ved at arbejde selvstændigt med en bred vifte af opgaver.


Du får mulighed for at gå i dybden med opgaverne og følge dem helt til dørs, i en travl og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer.


Du kommer til at koordinere eksterne arrangementer og salgsunderstøttende aktiviteter, arbejde med Content Marketing til SoMe og andre digitale kanaler samt strategisk markedsføring. Derudover vil opdatering og vedligeholdelse af marketing materiale samt ekstern og corporate kommunikation, være del af dine opgaver. Du vil indgå i tæt dialog med vores salgsteam, bl.a. i forbindelse med deltagelse på messer og konferencer.


Du ved, hvad der skal til

Du er i gang med en relevant uddannelse og brænder for at dygtiggøre dig yderligere indenfor marketing.

Du tager initiativ, arbejder selvstændigt og er god til at holde mange bolde i luften. Samtidig er du serviceminded, smilende og har godt humør og er generelt kendetegnet ved at være hjælpsom og fleksibel. Du kan desuden begå dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale.Vi leverer

Du får en fantastisk praktikplads i en stor nordisk virksomhed, hvor du kan udvikle dit netværk og få faglig sparring med din praktikvejleder og dygtige kolleger. Du får gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt, med et utal af spændende opgaver.
Vi aftaler praktikopholdets opstart og varighed ift. dit konkrete studie. Det er blot en forudsætning, at praktikken er led i din uddannelse, og at der skal gives merit for praktikken.

Praktikken vil primært foregå i tidsrummet fra kl. 8.30-16.00. Der kan undtagelsesvis være opgaver uden for normal arbejdstid (dvs. i weekend eller om aftenen) – typisk ifm. konferencer og lignende.

Arbejdsstedet er på PostNord Danmarks landekontor på Hedegårdsvej 88, 2300 København S (lige ved Femøren Metrostation).

Sådan søger du

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning med det samme – og senest tirsdag den 15. april 2019.


Vi glæder os til at høre fra dig!

">

Ansættelsesform Tillsvidareanställning
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer om ugen
By København S
Land Danmark
Referencenummer 2019/60
Publiceret 02.04.2019
Sidste ansøgningsdag 15.04.2019

Tillbaka till lediga jobb