Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, som omdeler post på cykel eller i bil. Vi ringer til dig, når vi har brug for hjælp til den daglige post. Du vil have arbejdssted enten i Brøndby eller i Teglholmen.

  • HUB Brøndby ligger på Priorparken 852, 2605 Brøndby og HUB Teglholmen ligger på Vester Teglgade 15, 2450 København SV
  • Din arbejdstid vil være placeret i tidsrummet fra kl. 08:30
  • Du arbejder 2 - 8 timer hver gang, du bliver tilkaldt
  • Timelønnen er 158,35 kr.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

 

Du har hvad der skal til

Det er ikke et krav, at du har kørekort. Du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som postomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger.

 

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejdere.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord på www.postnord.com/da/karriere

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

By Brøndby
Land Danmark
Referencenummer 2019/67
Publiceret 10.04.2019
Sidste ansøgningsdag 19.05.2019

Tillbaka till lediga jobb