Koncern enheder

Beskrivelse

Konkurrence- og udbudsret samt kommerciel rådgivning af forretning og ledelse

PostNord søger en højt kvalificeret advokat eller jurist med stor indsigt i EU konkurrenceretlige spørgsmål samt en god kommerciel forståelse til Group Legal Affairs.

Du vil indgå i vores professionelle nordiske juridiske team på 14 jurister, hvoraf 5 er på kontoret i Danmark.

Arbejdsopgaver

Jobbet omfatter generel bistand og juridisk rådgivning af alle virksomhedens forretningsenheder samt ledelsen. Dette indebærer løsning af konkrete juridiske problemstillinger, gennemgang og udarbejdelse af kontrakter med leverandører og kunder, juridisk assistance på større tværfaglige projekter samt konfliktløsning og forhandlinger med tredjeparter. Desuden skal du arbejde med at sikre compliance samt afholde legal training for koncernen.

Du får en afvekslende hverdag med rådgivning inden for alle erhvervslivets aspekter, og du er tæt på den daglige forretning og en del af beslutningsprocessen. De juridiske opgaver løses altid med fokus på forretningens kommercielle behov. Ligeledes får du et stort selvstændigt ansvar i en strategisk vigtig funktion, hvor du både kommer til at arbejde selvstændigt og i et team.

Kvalifikationer

Du har formentlig 5+ års erfaring fra virksomhed, advokatkontor eller konkurrencemyndighed, hvor du har arbejdet selvstændigt og med egne ansvarsområder inden for EU konkurrence- og udbudsret, samt generel erhvervsjuridisk rådgivning.

Du har arbejdet selvstændigt med konkurrenceret på højt niveau og gerne særligt med spørgsmål om dominerende stilling, herunder rådgivning om forretningspolitikker, pris- og rabatstrukturer, leveringsbetingelser, samt kunde- og samarbejdsaftaler.

Dine fagkundskaber spænder i øvrigt bredt inden for det erhvervsjuridiske område med hovedvægt på generel erhvervsret, kontraktskoncipering og forretningsbetingelser. Du skal have lyst til at yde forretningsorienteret og proaktiv rådgivning inden for alle aspekter af kommercielle kontrakter, samt øvrig juridisk rådgivning, hvad enten det er inden for selskabsret, erstatningsret, transportret eller særlovgivning i øvrigt.

Du er teoretisk velfunderet med gode analytiske evner, sund dømmekraft og en høj faglig integritet. Du er vant til at arbejde resultatorienteret med stor kommerciel forståelse og kan hurtigt sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du arbejder omkostningseffektivt, forretningsorienteret og serviceminded, hvilket giver dig gennemslagskraft.

Arbejdet kræver proaktivitet og evne til at tage initiativ. Du skal derfor være en fleksibel person, der kan varetage både store og små sager med samme entusiasme. Du trives godt i en stor professionel virksomhed med fokus på det juridiske såvel som det kommercielle.

Vi tilbyder

En spændende stilling med krævende og udfordrende arbejdsopgaver og stort ansvar i en markedsledende nordisk koncern i rivende udvikling med mulighed for faglig og personlig udvikling samt gode kollegaer i et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved højt fagligt niveau, selvstændighed og en uformel tone.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Maria Jordanis, Alfa & Omega, som varetager rekrutteringsprocessen, på +45 2168 2866. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send din ansøgning til mj@alfaogomega.dk hurtigst muligt og senest fredag den 10. maj 2019.

Vi indkalder løbende til samtaler.Ansættelsesform Tillsvidareanställning
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer om ugen
By København
Land Danmark
Referencenummer 2019/69
Publiceret 12.04.2019
Sidste ansøgningsdag 10.05.2019

Tillbaka till lediga jobb