I vores Callcenter får du en masse søde kolleger, der har valgt vores virksomhed til at tjene både løn og god joberfaring, samtidigt med at de f.eks. studerer. Og der er også plads til dig!

 

Bliv en del af vores team 

I vores kundeservice er vi dygtige til at hjælpe kunderne via telefon og e-mail, og vi vil meget gerne arbejde sammen med dig, hvis du vil hjælpe os med at smile til kunderne igennem telefonen og sikre, at alle, der kontakter os, får en positiv og imødekommende oplevelse. Du kommer til at arbejde i et team hvor der er en god stemning, selv om vi har travlt. Og bare rolig - vi skal nok lære dig det du skal kunne. 

  • Callcenteret ligger på Hedegaardsvej 88, 2300 København S - lige ved Femøren metrostation
  • Du arbejder i gennemsnit ca. 15 timer om ugen
  • Arbejdstiden vil ligge i vores åbningstid mandag til fredag kl. 08:00 - 19:00, og lørdag kl. 09:00 til 14:00
  • Timelønnen er ca. 134,00 kr. 
  • Ansættelsen er midlertidig, og løber til og med 31. december 2019

Introduktion til jobbet er på een uge fra mandag til fredag kl. 08:30 til 15:30. Og vi starter nye hold i uge 40 ug 42

Det er et spændende og udviklende job med masser af udfordringer. Du får gode kollegaer i et dynamisk, fleksibelt og udviklende arbejdsmiljø. Alt i alt en afvekslende arbejdsdag.   

Vi arbejder med verdens bedste CRM system, der indeholder alt, du skal vide for at hjælpe kunderne.

Du har hvad der skal til 

Det er et krav, at du er fyldt 18 år og har en tilfredsstillende straffeattest.

Vi forventer, at du taler, forstår og skriver dansk og gerne engelsk. Du er god til at kommunikere og kan møde kunden med forståelse og engagement – både i telefon og på mail. Derudover er det en stor fordel, at du er fortrolig med at arbejde i forskellige IT-systemer.  

Du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kollegaer. Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, så vi giver vores kunder den aftalte service og kvalitet.

Du er motiveret og energisk og kan bevare overblikket og smilet i pressede situationer. Du er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt.

Vi leverer 

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation. 

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen. 

 

Sådan søger du 

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord på www.postnord.com/da/karriere/

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.  

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

By Tårnby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2019/171
Publiceret 23.08.2019
Sidste ansøgningsdag 17.09.2019

Tillbaka till lediga jobb