Har du kunde-DNA i blodet, og et indre proceslandkort på hjernen?   

Skal du være en del af succesen med at vinde kunderne tilbage på pakkemarkedet?

Vi er på jagt efter to kollegaer til en nyopstartet enhed ”Business Support” under Parcel Operation. Vores ambitiøse vækstagenda forudsætter en succesfuld implementeringsproces, så vi får skabt en verdensklasse kundeoplevelse fra start. Derfor har vi brug for dig! I Business Support har vi det samlede ansvar for at sikre onboarding af nye kunder, opfølgning på top 30 kunder, samt kundesupport på internationale kunder og partnere. Vi har en afgørende rolle i at være med til at løfte vores Customer Journey, der kan bidrage til at styrke vores image og konkurrencekraft på pakkemarkedet. Gennem en stærkere implementering og mere systematisk opfølgning på eksisterende kunder, skal vi herudover være med til at nedbringe omkostninger i den samlede pakkeproces.

Bred opgaveportefølje med stor indflydelse

Du vil få en stor rolle i at være med til at etablere og skabe de fremadrettede indsatser, der skal gøre, at vi rykker implementeringsprocessen tættere på Operationen, og dermed rykker Operationen tættere på kunden.

Indenfor din opgavepalette vil bl.a. være:

  • Onboarding: Sikre hele driftsprocessen forud for implementering af bl.a. EDI, prognoser, pakning/retninger, emballering, SH, vignetter
  • Bagdør/bagdør: Få etableret direkte kontakt med 20-30 af vores største værende kunder ift. proaktiv dialog mhb. på indhentning af prognoser og løbende driftsoptimering.
  • Internationale kunder/partnere: Indhentning af prognoser, opgaver ift. DPD og SE samt kundesupport på større udenlandske kunder (f.eks. Amazon)

Du vil indgå i et team på 15 kollegaer. Teamet består af en række forskellige profiler med komplimenterende kompetencer, så vi sikrer en stærk og bred viden til at løfte vores fælles opgave. Vi er kendetegnet ved et højt ambitionsniveau, hvor vi arbejder i højt gear – krydret med en god energi, der smitter af på vores omgivelser.

Dit personlige varemærke

Vi er på udkig efter to profiler med erfaring indenfor hhv. Salg/Kundesiden eller Operation/Kundeservice.

Du er kendetegnet ved kunde-DNA i blodet, kombineret med en god procesforståelse, hvor du er klar til at arbejde i spændingsfeltet mellem operation og salg, så vi kan skabe en stærk synergieffekt og verdensklasse kundeoplevelse.

Du er udadvendt, og er stærk til at opbygge tillidsfulde relationer med en bred kontaktflade, ligesom din styrke er at sikre det gode tværgående samarbejde til gavn for helheden.

Vi leverer

Vi tilbyder et attraktivt job, som du i høj grad selv er med til at forme gennem engagement, vilje og faglig viden.

Adressen vil som udgangspunkt være Brøndby Pakketerminal, Priorparken 385, 2605 Brøndby. Da vi dækker hele landet, er lokationen i højere grad fleksibelt.

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i PostNord Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen. 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning og CV nedenfor.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 26. november 2019.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for Customer Integration and Planning Jimi Mejlfort på telefon +45 2429 2997

 
By Brøndby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2019/226
Publiceret 08.11.2019
Sidste ansøgningsdag 26.11.2019

Tillbaka till lediga jobb