Vi er på vej til at erobre Logistikmarkedet, og skrive ny Danmarks historie med en af de største virksomhedstransformationer på dansk grund – skal du være med?

Du vil blive en del af enheden PostNord Express, som tilbyder et stærkt udvalg af logistikservices inden for InNight, Kurer og Express.

Du vil indgå i lederteamet, og i tæt samarbejde med din organisation har du ansvaret for at udvikle forretningen, så vi fortsat kan blive foretrukket af kunderne gennem vores skarpe leverancer med markedets højeste kvalitet.

 

Din opgavepalette – mere end konventionel logistik og kunden i fokus

Du vil få det operationelle ansvar for vores Express enhed i DK Øst. Hovedfokus vil være at sikre udviklingen af et stærkt driftssetup gennem fokus på effektiviseringer og udvikling uden at kompromittere vores kvalitet, der overgår markedsstandard.

I PostNord Express vil vi levere den samlede pakke af unikke kundeoplevelser, fordi vi tror på, det vinder kunderne i markedet.

Vi er omhyggelige i vores transportløsninger, hvor vi benytter selvstændige vognmænd, som via intern træning og uddannelse fungerer som vores værdsatte ambassadører i kundemødet.

Din opgavepalette vil bl.a. indeholde:

  • Du opstiller mål og rammer for optimale kurerløsninger med markedets korteste leadtime fra booking til opsamling og levering
  • Du tilsikrer 99% leveringskvalitet og rettidige scanninger, så vi har fuld transparens og kan agere proaktivt ved eventuelle afvigelser.
  • Du jagter succesfuld implementering og operationel onboarding af nye kunder
  • Du sikrer rekruttering af vognmænd, herunder forhandling med vognmænd samt effektiv konsolidering af kørsler for høj kapacitetsudnyttelse 24/7
  • Du får ansvaret for at udvikle et unikt driver trainer koncept til uddannelse af vognmænd i kundemødet som ambassadører for PostNord Express
  • Du kender til distribution indenfor GxP og kan udvikle din organisation til markedets bedste inden for Pharma segmentet

- Du samarbejder tæt med Business Solution og Salg ved udarbejdelse af nye tilbud, og deltager i kundemøder ved implementering og løbende status.

Du vil få et effektivt og selvkørende hold af to teamledere og fem kompetente disponenter i din daglige reference, hvor du skaber følgeskab, og bidrager med gejst og energi til at jagte resultatskabelsen.

Højt ambitionsniveau og vindermentalitet er dit varemærke

Du analyserer og iværksætter løbende udvikling i form af driftsoptimeringer, styringsværktøjer o. lign til gavn for forretningsudviklingen.

Du opstiller og benytter KPI’er som naturligt styringsværktøj i din hverdag, og udvikler afdelingen med en passioneret og uddelegerende ledelsesstil.

Du er god til at opbygge tillidsfulde relationer både internt og eksternt i organisationen, og kan navigere med mange forskellige interessenter.

Du er kendetegnet ved dit høje ambitionsniveau, og en udpræget vindermentalitet, men ved at holdet er størst.

Du er vant til at arbejde med korte deadlines og små marginer og sikrer rentabiliteten i dine beslutninger.

Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring fra logistik- og transportbranchen, ligesom du har en tung ledelsesmæssig ballast.

 

Vi leverer

Vi tilbyder et attraktivt job med en ambitiøs agenda og stort vækst- og udviklingspotentiale.

Jobbet vil være med start snarest muligt. Din nye arbejdsplads vil være PostNord Logistics, Ullsvej 1, 4600 Køge.

Du vil blive ansat i henhold til funktionærloven med løn efter kvalifikationer.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt og senest den 6. februar 2020. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Kurer, InNight & Express Mark Mladenovic på telefon +45 29 64 17 53

 
By Køge
Region Sjælland
Land Danmark
Referencenummer 2020/11
Publiceret 22.01.2020
Sidste ansøgningsdag 12.02.2020

Tillbaka till lediga jobb