Har du stærke forhandlingsevner og sans for effektiv disponering?

Danmarks største Gods- og Pakketerminal som arbejdsplads

Vores nyopførte gods- og pakketerminal i Køge danner rammen for et stærkt disponeringscenter med ansvaret for styring af vores nationale biltrafikker, hvor vi står og mangler netop dig til start snarest muligt!

Du vil blive en del af vores Road Freight enhed med 16 engagerede og kompetente kollegaer. Her vil du indgå i et mindre team af 3 selvkørende og ambitiøse kollegaer, hvor I møder ind i forskellige tidsafsnit i aften- og nattetimerne, så vi sikrer overlap. Din mødetid vil derfor være i tidsrummet kl. 18.00 – 02.00.

Teamet har det overordnede ansvar for eksekvering af vores nationale linehauls.

Din arbejdsopgave vil bestå i at sikre effektiv disponering af transporter i Danmark, hvor du vil få en stor kontaktflade til kunder, chauffører og vognmænd.

For os er det afgørende, at vi kan levere disponering og trafikstyring, der overgår kundernes forventninger. Det gør vi kun ved altid at sikre stærkt købmandskab kombineret med løbende udvikling af nye og eksisterende biltrafikker.  

For at sikre et godt overblik over udviklingen af vores trafikker og mængder, vil en del af din opgaveportefølje også indebære administrative IT opgaver, som fx tastning af bookinger.

 

Du ved, hvad der skal til

Vi søger en uddannet speditør med erfaring i bildisponering – gerne fra en lignende stilling. Som person er du profitorienteret, og besidder gode forhandlingsevner, så vi altid sikrer den bedste aftale til gavn for forretningen. Du er selvkørende og er vant til at arbejde selvstændigt. Du er kommunikativ stærk, og formår at opbygge et bredt netværk i og udenfor organisationen.

Norden er vores hjemmebane, derfor er godt kendskab til dette marked en fordel, ligesom vi forventer, at du kan begå dig på de skandinaviske sprog.

Vi leverer

PostNord Logistics A/S tilbyder et spændende job i en virksomhed med rige muligheder for personlig udvikling.

Du vil blive ansat efter Industriens Funktionæroverenskomst med løn efter kvalifikationer. Din arbejdsplads vil være på Ullsvej 1, 4600 Køge.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt. Opslaget lukkes, når der er kommet tilstrækkeligt med ansøgere.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Øst, Road Freight Jørn Jacobsen på telefon +45 2888 2245.

 
By Køge
Region Sjælland
Land Danmark
Referencenummer 2020/35
Publiceret 03.03.2020
Sidste ansøgningsdag 03.04.2020

Tillbaka till lediga jobb