Bliv en del af vores professionelle team

PostNord søger en medarbejder til jobbet som kørende Field Service IT Tekniker på Sjælland. 

Fagligt kommer du primært til at beskæftige dig med det tekniske forebyggende -og afhjælpende vedligehold af inde -og udendørs Pakkebokse.

Derudover en lang række spændende opgaver indenfor on-site LAN og workplace vedligehold. Hovedvægten af opgaverne ligger i kategorien hardware og mekanisk vedligehold.

Som kørende IT Field Service Teknikker får du stillet bil til rådighed og dit arbejde vil bestå i en del kørsel, hvor du kører til en af PostNord Danmarks mange Pakkebokse samt øvrige lokationer.

Arbejdsstedet er efter aftale. Det kan være udkørsel fra en af vores lokationer i Hovedstadskommunerne, evt. aftale om udkørsel fra hjemmeadressen alt efter hvor du er bosiddende.

Du vil indgå i et selvbærende og velfungerende team som i dag består af 4 medarbejdere. Teamet dækker geografisk Sjælland og Lolland-Falster.

Du ved hvad der skal til

Du har en uddannelse som IT-supporter, datateknikker, automatik/elektronikmekaniker eller har en tilsvarende relevant uddannelse.

Du har erfaring med udførelse af IT teknisk vedligehold og du skal have et godt kendskab til IT, netværk, workplace, print, samt gode kvalifikationer inden for mekanisk fejlfinding og vedligehold.

Vi forventer at du er ansvars- og kvalitetsbevidst, resultatskabende, struktureret og at du er samarbejds- samt serviceorienteret, overfor interne såvel som eksterne kunder.

Du skal endvidere være engageret og initiativrig, socialt omgængelig, besidde gode indlæringsevner, og have flair for vidensdeling.

Stadig forandring i jobbet

Det er den enkeltes engagement og indsats der danner rammerne for personlige udvikling i PostNord.

Hvis du med tiden får lyst til at påtage dig lederansvar, efteruddanne dig eller søge andet arbejde, så finder du også gode muligheder for det i PostNord.

Vi leverer

Vi tilbyder dig et job med gode løn- og ansættelsesvilkår, jf. gældende overenskomst. Du skaber værdi for PostNord Danmark og vores kunder ved at være målrettet og troværdig.

Ansættelsesdato: Efter aftale.

Ansættelsen sker efter Industriens Funktionæroverenskomst samt Lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK Post og Kommunikation. 

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

Sådan søger du

Udfyld ansøgning og CV nedenfor. Har du spørgsmål, kan du kontakte Chef for Engineering Kim Pedersen, tlf. 29 48 39 43 eller mail, kim.pedersen@postnord.com

Ansøgningsfrist den 24.  maj 2020

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 22.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
By København
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2020/62
Publiceret 06.05.2020
Sidste ansøgningsdag 24.05.2020

Tillbaka till lediga jobb