Vil du være med til at sætte udvikling på agendaen for at skabe en effektiv pakkeoperation med trimmede processer, laveste omkostninger og verdensklasse kundeoplevelse?

 

Bliv en del af fremtidens logistikvirksomhed i Norden

Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi oplever en stærkt stigende e-handel, og er derfor på jagt efter en ny kollega til Region Storkøbenhavn.

Som Operations Project Manager vil du få det overordnede tovholder projekt-ansvar for at skabe den nødvendige governance struktur og derigennem at sikre succesfuld projektimplementering af strategiske og lokale udviklingsprojekter.

 

Din opgaveportefølje 

I Region Storkøbenhavn er vi samlet ca. 800 medarbejdere, fordelt på geografier indenfor Brøndby, København, Gladsaxe og Nordsjælland. Derfor har vi brug for en stærk projektleder med et tværgående projektansvar indenfor regionen, hvor din opgave vil være at drive strategiske udviklingsprojekter, herunder projektdeltagelse i relevante mødefora samt sikre lokal implementering og forankring i samarbejde med ledergruppen. Det forudsætter indgående driftsforståelse og tæt føling med operationen, så løsninger altid sker med udgangspunkt og i tæt samspil med driften.

Herudover vil du få en rolle som sparringspartner og højrehånd for regionschefen, hvor du vil bidrage med sparring og analyse til planlægning af fremtidig strategi og forretningsudvikling lokalt. Som højrehånd vil du agere stedfortræder i regionschefens fravær.

Endelig vil du understøtte, samarbejde og supportere ledergruppen med værktøjer og metoder til at identificere nye initiativer og pipeline, der kan bidrage til løbende forbedringer og omkostningseffektiviseringer. Du vil få to medarbejdere i ledelsesreference, som har ansvaret for hhv. vores LEAN og proces-office samt lokal sikringsproces med sikkerhedsadgange og eksterne leverandører.

 

Dit personlige varemærke

Du er kendetegnet ved at arbejde ud fra en metodisk og struktureret tilgang, så du kan skabe det nødvendige overblik og prioritering ift. at drive større projekter. Du er selvkørende, ambitiøs og har et stærkt og vedholdende drive, så vi kan opretholde momentum på udviklingsdagsorden. Du har en tung ledelsesmæssig baggrund og kan kommunikere effektivt og skabe følgeskab omkring dig. Som person er du samarbejdsorienteret, og formår at opbygge gode relationer på tværs af enheder og samarbejdspartnere. Endelig trives du i en uformel og fri omgangstone, og er indehaver af en god portion humor.  

 

Du har hvad der skal til

Du har +5 års brancheerfaring indenfor hhv. logistik, produktion, transport eller distribution, hvor du tilsvarende har +5 års erfaring fra ledelsesjob og/eller selvstændig projektledelsesrolle og hertil relevant uddannelse.

 

Vi leverer

Ansættelse sker på overenskomst eller kontrakt, afhængig af uddannelsesbaggrund og erfaring.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være i dagtimerne. Der vil også være behov for tilstedeværelse til projektdeltagelse i forbindelse med aften- og natproduktion. Dette vil du i høj grad planlægge selvstændigt i samarbejde med ledergruppen.

Din arbejdsplads vil være med udgangspunkt i Brøndby Pakketerminal- og Hub, Priorparken 385, 2605 Brøndby.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt og senest den 21. oktober 2020.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for Region Storkøbenhavn Jack Brandstrup på tlf. +45 5229 6149.

 
By Brøndby
Land Danmark
Referencenummer 2020/176
Publiceret 02.10.2020
Sidste ansøgningsdag 21.10.2020

Tillbaka till lediga jobb