Vil du arbejde i et internationalt team med tråde til hele verden!

Vi søger en produkt- & processpecialist til vores hovedkontor i København. Du bliver en del af enheden International Post i PostNord-Koncernen og du kommer til at arbejde i et team med ansvar for at udvikle og implementere PostNord’s internationale forretning.

 

Bliv en del af vores team

Som international produkt- og processpecialist bliver dine opgaver at arbejde operationelt med flytransporter, hvilket indebærer at du er en del af den daglige drift inden for internationale transporter, opdatering af ruter samt analyse og opfølgning af transportkapacitet og kvalitet.

Du skal være med til at udvikle og optimere vores internationale aftaler- og afregningsprocesser med andre postoperatører og kommer til at arbejde tæt sammen med vores aftale-, proces- og produktansvarlige inden for International Post.  

 

Du ved hvad der skal til

 Du er fleksibel, evner at træffe beslutninger og kan arbejde selvstændigt samtidig med at du er teamplayer. Du har et højt drive og er klar til at yde det ekstra, der skal til for at nå målsætningen. Du formår at udtrykke dig klart og tydeligt i både skrift og tale på enten dansk eller svensk samt behersker flydende engelsk i skrift og tale.

Du motiveres af at arbejde i et internationalt miljø, hvor du opbygger gode relationer og netværk samt har viljen til at lære om vores internationale forretninger. Du kan arbejde både operativt med flytransporter og med procesforbedringer. Som person er du analytisk og struktureret samt har gode sociale egenskaber. Du har en god IT-forståelse og er vant til at håndtere store datamængder. Vi ser gerne at du har en akademisk baggrund eller tilsvarende evner opnået gennem erfaringer inden for logistik og transport.

 

Vi leverer

Vi tilbyder et varierende job i et internationalt miljø med spændende udfordringer og hurtige beslutninger. Vi tilbyder dig mulighed for at udvikle kreative løsninger og en høj grad af ansvar. Du bliver en del af et uformelt team hvor vi er fælles om at nå teamets mål.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i PostNord Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation

Der er tale om en fuldtidsstilling, og dit arbejdssted bliver PostNord, Hedegaardsvej 88, 2300 København S.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning og CV nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Chef for International Post, Linda Berg på linda.berg@postnord.com eller på telefon +46730796232.

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning med det samme – og senest den 24. oktober 2020.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
By København S
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2020/190
Publiceret 12.10.2020
Sidste ansøgningsdag 24.10.2020

Tillbaka till lediga jobb