I vores callcenter får du en masse søde unge kolleger, der har valgt vores virksomhed til at tjene både løn og god joberfaring, samtidigt med at de f.eks. studerer. Og der er også plads til dig!

 

Bliv en del af vores team

I vores kundeservice er vi dygtige til at hjælpe kunderne via telefon og mail, og vi vil meget gerne arbejde sammen med dig, hvis du vil hjælpe os med at smile til kunderne igennem telefonen og sikre, at alle, der kontakter os, får en positiv oplevelse. Du kommer til at arbejde i et team hvor der er en god stemning selv om vi har travlt. Og bare rolig – vi skal nok lære dig, det du skal kunne.

Det er en midlertidig ansættelse der udløber 28. februar 2021. Vi tilbyder ansættelse på 37 timer om ugen i et callcenter, hvor åbningstiden er mandag til fredag kl. 8.00 - 19.00.

Det er et spændende og udviklende job med masser af udfordringer. Du får gode kollegaer i et dynamisk, fleksibelt og udviklende arbejdsmiljø. Alt i alt en afvekslende arbejdsdag. 

For at komme i betragtning skal du være fyldt 18 år og have en ren straffeattest. Lønnen er ca. 22.000 kr. pr. måned.

Vi arbejder med verdens bedste CRM system, der indeholder alt, du skal vide for at hjælpe kunderne.

Introduktion til jobbet er i uge 44, mandag-fredag fra kl. 8:30-16:30, du skal kunne deltage hele ugen for at komme i betragtning til jobbet.

 

Du har hvad der skal til

Vi forventer at du taler, forstår og skriver dansk og gerne engelsk. Du er god til at kommunikere og kan møde kunden med forståelse og engagement – både i telefon og på mail.

Derudover er det en stor fordel at du er fortrolig med at arbejde i forskellige IT-systemer.

Du er motiveret og energisk og kan bevare overblikket og smilet i stressede situationer. Du er en teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt  

 

Vi leverer

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen. 

Arbejdsstedet er: PostNords Kundelinje, Hedegaardsvej 88, 2300 København S. 

Ansættelse sker efter Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning og CV nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om Postnord på www.postnord.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
By København
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2020/191
Publiceret 12.10.2020
Sidste ansøgningsdag 18.10.2020

Tillbaka till lediga jobb