I vores Callcenter får du en masse søde kolleger, der har valgt vores virksomhed til at tjene både løn og god joberfaring, samtidigt med at de f.eks. studerer. Og der er også plads til dig!

 

Bliv en del af vores team 

I vores kundeservice er vi dygtige til at hjælpe kunderne via telefon, og vi vil meget gerne arbejde sammen med dig, hvis du vil hjælpe os med at smile til kunderne igennem telefonen og sikre, at alle, der kontakter os, får en positiv oplevelse. Du kommer til at arbejde i et team hvor der er en god stemning selv om vi har travlt. Og bare rolig – vi skal nok lære dig, det du skal kunne.

Det er en midlertidig ansættelse der udløber 30. juni 2021. Vi tilbyder ansættelse i gennemsnit ca. 15 timer om ugen i et callcenter, hvor åbningstiden er mandag til fredag kl. 8.00 - 19.00. Det er et spændende og udviklende job med masser af udfordringer. Du får gode kollegaer i et dynamisk, fleksibelt og udviklende arbejdsmiljø. Alt i alt en afvekslende arbejdsdag. 

For at komme i betragtning skal du være fyldt 18 år og have en ren straffeattest. Timelønnen er ca. 134 kr. Vi arbejder med verdens bedste CRM system, der indeholder alt, du skal vide for at hjælpe kunderne.

Introduktion til jobbet er på én uge fra mandag-fredag fra kl. 8:30-15:30, du skal kunne deltage hele ugen for at komme i betragtning til jobbet. Vi starter nye hold i ugerne 5, 7 og 8.

 

Du har hvad der skal til 

Det er et krav, at du er fyldt 18 år og har en tilfredsstillende straffeattest.

Vi forventer, at du taler, forstår og skriver dansk og gerne engelsk. Du er god til at kommunikere og kan møde kunden med forståelse og engagement – både i telefon og på mail. Derudover er det en stor fordel, at du er fortrolig med at arbejde i forskellige IT-systemer.  

Du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kollegaer. Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, så vi giver vores kunder den aftalte service og kvalitet.

Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket og smilet i stressede situationer.

 

Vi leverer 

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen. 

Arbejdsstedet er: Kundelinjen, Hedegaardsvej 88, 2300 København S. 

Ansættelse sker efter Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

 

Sådan søger du 

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord på www.postnord.com/da/karriere/

Der er ingen ansøgningsfrist for dette opslag. Da der er tale om deltidsjob, siger vi med jævne mellemrum farvel til nogen, og ansætter nye. Vi lukker opslaget, når vi har fået tilstrækkeligt med ansøgninger.  

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

By Kastrup
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2021/3
Publiceret 04.01.2021
Sidste ansøgningsdag 14.01.2021

Tillbaka till lediga jobb