Kan du levere professionel og effektiv ruteplanlægning samt sikre høj kundetilfredshed og cost-effektivitet? Trives du samtidig i et uformelt miljø med højt tempo og godt humør? Så kig med her!

PostNord har stor kundetilgang og volumenvækst på gods- og logistikområdet i Danmark og Norden. Derfor gearer vi nu op og søger en ny stærk disponent til vores Godsafdeling i Taulov med start snarest muligt.

Udover den daglige disponering af transporter vil din dag byde på en stor kontaktflade med kunder, chauffører og vognmænd. For os er det afgørende, at vi kan levere disponering og trafikstyring, der overgår kundernes forventninger. Det gør vi kun ved altid at sikre stærkt købmandskab kombineret med løbende udvikling af nye og eksisterende biltrafikker.

Du vil få en spændende og bred opgavepalette i en travl hverdag, hvor du bl.a.:

  • Sikrer tilfredse kunder gennem effektiv kundeservice og daglig rapportering
  • Står til ansvar for disponeringer/ruteplanlægning
  • Anvender IT og flådestyring til optimering af kørselsplanlægningen
  • Har sans for optimering og udvikling af forretning og arbejdsgange
  • Er proaktiv og tager initiativ til udvikling – og samtidig sikrer overholdelse af deadlines
  • Afregner vognmænd 

 

Dit personlige varemærke

Du er kendetegnet ved at være lærenem, nysgerrig og opfatte forandringer som spændende muligheder til både din personlige og forretningens udvikling. Du har ja-hatten på og besidder en høj stresstærskel.

Vores nye kollega er en teamplayer, der med struktur, data-disciplin og positiv tilgang til opgaverne, skaber gode relationer og søger de bedste løsninger for vores kunder og Postnord.

 

Du har hvad der skal til

Du har en relevant uddannelse og/eller relevant erfaring med disponering samt distribution. Du trives med og evner at have mange bolde i luften.

Derudover er du bekendt med kørselsplanlægning og trives med at balancere samarbejde med både kunder og leverandører samt kollegaer.

Arbejdstiderne kan være indenfor tidsrummet 8-16 eller 11.30-19.30.
Dette aftaler vi nærmere om ved personlig samtale, så lad det ikke være en hindring. 

 

Vi leverer

Vi tilbyder dig at blive en del af Danmarks største virksomhedstransformation. Hos os får du rige muligheder for personlig udvikling samt bliver en del af et godt arbejdsmiljø med højt til loftet.

Du vil blive ansat efter Industriens overenskomst.

Din arbejdsplads vil være PostNord Terminal Taulov Gods – Dronningens kvarter 24, 7000 Taulov.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt og senest den 14. oktober 2021.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kørselsleder Mikkel Peitersson på telefon  +45 5228 5825 eller kørselsleder Rasmus Holbek på telefon + 45 2962 6042.

Vi ser frem til at høre fra dig

By Taulov
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2021/323
Publiceret 28.09.2021
Sidste ansøgningsdag 14.10.2021

Tillbaka till lediga jobb