Bliv en del af vores team

Vi har brug for timelønnede medarbejdere som juleassistance i vores pakkeomdeling.

  • Brøndby Hub Pakker ligger på Priorparken 385, 2605 Brøndby

  • Der vil være mulighed for at arbejde alt fra 15 til 37 timer om ugen
  • Din mødetid vil være variabel i tidsrummet kl. 13:30 - 22:00; dog vil det være muligt at møde tidligere efter aftale med lederen.
  • Timelønnen er 132,35 (incl. omdelingstillæg) samt et tillæg for at arbejde i tidsrummet kl. 17:00 - 06:00 på kr. 30,54 

  • Fritvalgspulje på 5,75 % af din ferieberettigede timeløn, som du kan få udbetalt.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Stillingen er tidsbegrænset til og med 31. januar 2022 med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

 

Du har hvad der skal til

Det er et krav, at du har kørekort og at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Såfremt du er i besiddelse af et varebilschaufføruddannelsesbevis (VUB) vil dette helt klart være en fordel, men ikke et krav.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som pakkeomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Du viser tillid og respekt og det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger. Du bidrager med energi til at nå de fælles mål, så vi giver vores kunder den aftalte service og kvalitet.

 

Vi leverer

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejdere.

Vi er i et spændende marked, der udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til hurtigt at omstille os og gøre en forskel for vores kunder.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord.

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

By Brøndby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2021/325
Publiceret 05.10.2021
Sidste ansøgningsdag 05.11.2021
Send ansøgning

Tillbaka till lediga jobb