Bestem selv din løn! Grib muligheden og bliv timelønnet på akkord i PostNord Danmark

Ahhh okay, måske du ikke helt selv bestemmer din løn, men du har i hvert god indflydelse på, hvor høj den skal være! Hvis det lyder som noget for dig, og hvis du drives af at arbejde selvstændigt, få luft under vingerne, og være den glade pakkeudbringer for vores kunder, så er du helt sikkert vores nye kollega.

Vi leder nemlig efter energiske medarbejdere til at køre pakker ud til private husstande i Aalborg området. Arbejdstiden vil være i tidsrummet 14:30-22:00, hvor længden af en vagt kan variere. En typisk arbejdsuge vil dog bestå af 2-3 vagter.

 

Jo flere pakker, des større fortjeneste til dig

Din opgave på dagen kan variere alt efter, om du møder ind til en forpakket bil – eller selv vil få æren af at udvise dine stærkeste tetris-manere, mens du læsser bilen, så der er flest mulige pakker at omdele. Uanset vil du hurtigt være at finde på landevejen, så kunderne kan få omdelt lige den pakke, de spændt glæder sig til at modtage.

Din løn afgøres af det antal pakker, du får afleveret og ankomstscannet. Kort sagt betyder det, at jo flere pakker, du får i hus, jo mere stiger din fortjeneste.
Vi hjælper dig godt på vej, da vi har investeret i nyeste teknologi indenfor ruteplanlægning, som hjælper dig til at planlægge din rute mest effektivt på dagen.

Uanset, vil du dog være sikret en minimumsløn på 133 kr./t, og er du frisk på at give den en skalle, så har du god mulighed for at tjene helt op til 40% mere end mindstelønnen.

Distribueringen af pakkerne vil ske fra vores pakkebiler – derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du er indehaver af et kørekort til personbil. Har du oveni varebilsbeviset (VUB) på plads, er det kun en ekstra fordel.
Det er også vigtigt at du læser, skriver og taler tilfredsstillende dansk, og har en tilfredsstillende straffeattest.

 

Vi leverer

Hvis du er klar – er vi! Hos os sikrer vi naturligvis, at du får en god introduktion og arbejdsuniform, så du er godt klædt på og hurtigt kan komme i gang med at skaffe mønter til lommen.
Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejder. 

 

Sådan søger du

Udfyld ansøgning nedenfor. 

Læs mere om PostNord.

Vi ansætter og sender afslag løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

By Aalborg
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2021/335
Publiceret 07.10.2021
Sidste ansøgningsdag 07.11.2021
Send ansøgning

Tillbaka till lediga jobb