Bliv en del af fremtidens logistikvirksomhed i Norden

Vil du være med til at skabe historie og bidrage til, at en af de største virksomhedstransformationer på dansk grund lykkedes?

PostNord Logistics tilbyder et stærkt udvalg af logistikservices fra paller, pakker og stykgods til TPL og hasteservices som InNight og Kurer. Det giver os en unik mulighed for at opnå effektive produktsynergier gennem et stærkt distributionsnetværk i hele Norden.

Du vil blive en del af enheden InNight, Kurer og Express, hvor du vil blive en del af lederteamet. I InNight og Kurer har vi ansvaret for vores eksterne vognmandsforretning til at udvikle og lede driftsoptimeringer af vores kurerløsninger, så vi altid har de skarpeste og mest lønsomme løsninger til vores kunder.

Udvikling af stærkeste driftsløsninger og ruteoptimering

Du vil få en afgørende rolle i at være med til at sikre koordinering og konsolidering af ekstra kørsler, samt disponeringen heraf, og ikke mindst bidrage til udviklingen af nye og eksisterende ruter.
Herudover vil du få ansvaret for den daglige debriefing og indrapportering fra chaufførerne, der er med til at give indspark til udviklingen af både ruter og processer.

Du vil få et stærkt team af 8 kompetente og engagerede medarbejdere i din daglige reference, hvor du skaber følgeskab, og bidrager med gejst og energi til at jagte resultatskabelsen.
Som en del af dit lederskab har du sans for udvikling og optimering af produktionen, så vi får skabt et effektivt produktionsflow med trimmede processer.
Udover den daglige ledelse vil din dag byde på en stor kontaktflade med kunder, leverandører og vognmænd.

Vindermentalitet er dit varemærke

Du motiveres af at have stor indflydelse på udvikling af driften, så den kan imødekomme fremtidens opgaver og behov. Du er stærk til at analysere og iværksætte udvikling i form af driftsoptimeringer, styringsværktøjer o. lign til gavn for forretningsudviklingen. Du er kendetegnet ved dit høje ambitionsniveau, vindermentalitet og gode energi, der smitter af på dine opgivelser. Du er vant til at arbejde med korte deadlines og små marginer og træffer gode beslutninger, også når der er drøn på.

Vi leverer

Vi tilbyder et attraktivt job i en ambitiøs virksomhed med stort vækst- og udviklingspotentiale.
Jobbet vil være med start snarest muligt. Din nye arbejdsplads vil være PostNord Logistics, Kolding Terminal, Gejlhavegård 16, 6000 Kolding.
Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 19.00 – 08.00 indenfor tidsvinduet mandag aften – lørdag morgen.

Du vil blive ansat i henhold til funktionærloven med løn efter kvalifikationer.

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt og senest den 11. november 2019.


Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftschef Kurer, InNight & Express Thomas Willer Hedelund på telefon +45 5228 9974.

 
By Kolding
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2019/212
Publiceret 21.10.2019
Sidste ansøgningsdag 11.11.2019

Tillbaka till lediga jobb